Dos alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès guanyen un dels Premis Sambori Òmnium 2020 de la demarcació Alt Ter-Garrotxa

Aquest dijous 3 de desembre es van lliurar els Premis Sambori Òmnium 2020 de la demarcació Alt Ter-Garrotxa. Dos alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès es van endur un guardó. Un va ser en la categoria de Cicle Mitjà de Primària per a la narració ‘Una aventura amb en Perot Rocaguinarda’ de l’Eloi De Caralt Perarnau. Mentre que l’altre va ser en la categoria de Cicle Superior per a la narració ‘Un dia de cada dia per un ‘patós’ total’ de la Martina Molist Domingo.
L’acte del veredicte va tenir lloc el 12 de març a Olot, però el lliurament de premis no es va poder celebrar a causa de la Covid-19 i aquest dijous es van poder entregar. Els textos han estat publicats en un llibre amb la resta de textos seleccionats i premiats pel jurat de la Demacració de l’Alt Ter – Garrotxa (Garrotxa, Lluçanès, Osona i Ripollès).
El Premi Sambori és un guardó de narrativa en català dirigit a alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat de tots els Països Catalans.


Font: Taradell.com
Els nens i nenes de 3r expliquen les Nadales Solidàries de l’escola a Radio Taradell

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès s’ofereix a cantar ‘nadales solidàries’ perquè ningú se senti sol

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell impulsa una iniciativa solidària per acostar el Nadal a tothom. Davant l’actual de pandèmia del Coronavirus ha impulsat una iniciativa amb l’objectiu d’acostar la festa a les persones que més ho necessiten o que puguin sentir-se soles pel fet de no poder-se reunir amb els seus familiars.
Per aquest motiu, el col·legi Sant Genís ofereix la possibilitat que tothom que vulgui felicitar a algú per Nadal (avis, àvies, pares, mares, amics…) es posi en contacte amb ells través dels seus canals de comunicació. Els alumnes de l’escola, organitzats amb grups bombolla, sortiran al carrer per cantar i recitar nadales solidàries. I ho faran anant davant les cases de tothom per anar a felicitar el Nadal d’una manera diferent i especial.
Les vies de contacte són les següents: trucant al número de telèfon 93 812 60 15, contactant via Instagram a l’usuari @escolasantgenis. També es pot fer per correu electrònic centre@santgenis-santaagnes.org o entrant a la pàgina web que estrenen www.santgenissantaagnes.es.

Font: Taradell.com

Aquest divendres 27 de novembre de 2020 la Vinyet Calvo, de 4t de primària de la nostra escola, ha estat guanyadora del concurs de dibuix del mes de novembre del 9+petit! Felicitats artista!!!

Felicitem a la Laia Reig Sistachs de 5è per haver guanyat el premi Solstici de poesia, categoria infantil. Enhorabona!

Mireu com hem començat el curs!