Actualitat de l’espai AFA

L’afa es renova! Procés de selecció dels nous membres

Com cada any, l’inici de curs arribar marcat pels canvis i les novetats, i l’AFA no en queda al marge. La darrera setmana de setembre es va fer una crida a totes les famílies per cercar voluntàries i voluntaris per formar part de la Junta de l’AFA.El nombre de candidates i candidats que s’han ofert per formar-ne part ha estat superior a les 3 vacants que hi haurà ben aviat a la junta. El proper pas serà obrir un procés de votació obert a totes les famílies de l’escola perquè escullin quins han de ser els nous membres de la junta de l’AFA, d’entre totes les candidates i candidats. Aquestes candidatures seran presentades a les famílies de l’escola i el nomenament es farà efectiu el dia de l’Assemblea General de Socis. Us en mantindrem al cas a través de les nostres vies de comunicació habituals: Telegram i Instagram.

L’aportació de l’afa: més tablets a l’hora de robòtica

A l’escola han estrenat una nova remesa de tauletesper poder fer-ne ús en les àrees de TIC i robòtica. Aquest material didàctic (tant les tauletes com les fundes) ha estat finançat íntegrament per l’AFA. Es tracta de 13 tauletes de la marca Samsung que utilitzaran a l’aula els alumnes des de P3 fins a 6è. A Educació Infantil, les tauletes s’introduiran a través d’un taller de robòtica educativa i en alguns Espais d’Aprenentatge. Així mateix, s’inclouran en el dia a dia per experimentar a través de les noves tecnologies.

A Educació Primària, les tauletes s’utilitzaran en totes les àrees per tal d’aprendre també a partir de les TIC (per fer treballs individuals i en grup, cercar informació i també com a eina de treball i consulta en les estones de projecte, etc.). Una de les propostes dels Racons de Llengua i Matemàtiques de Cicle Inicial també es treballarà amb aquests dispositius.

A nivell de tota Primària, l’assignatura complementària TIC – que fins ara es feia a l’aula d’informàtica amb els ordinadors ara es combinarà també amb l’ús de les tauletes.

L’AFA ha fet un important esforç econòmic (de més de 2.000 euros) perquè aquest projecte hagi esdevingut realitat.


Renovació del pati

L’AFA inicia el curs amb tot de novetats al pati!

Jornada Esportiva Sant Genís El passat dimecres 12 de maig, els i les alumnes de l’escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell vam realitzar una jornada esportiva a l’escola en motiu de l’adherència a la iniciativa anomenada DEFC (Dia de l’Educació Física al Carrer). Degut […]