Jornada Esportiva Sant Genís

El passat dimecres 12 de maig, els i les alumnes de l’escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell vam realitzar una jornada esportiva a l’escola en motiu de l’adherència a la iniciativa anomenada DEFC (Dia de l’Educació Física al Carrer). Degut a la situació actual de la pandèmia, la jornada es va realitzar a l’escola per garantir el protocols de seguretat de la Covid-19. Inicialment s’havia de realitzar el conjunt d’activitats el dia 28 d’abril (dia oficial de l’educació física al carrer) però les condicions meteorològiques no ho van permetre, i es va ajornar per la data esmentada.  

Els nens i nenes de Primària van poder realitzar un conjunt de 12 jocs diferents durant tot el matí, mentre que els i les alumnes d’Educació Infantil van realitzar els seus 5 jocs a la tarda. Al llarg del matí també es va comptar amb la presència d’alguns membres de l’AMPA, els quals van donar un cop de mà en alguns racons de joc. 

Amb aquesta iniciativa, es pretén fomentar la pràctica d’activitats físiques variades i en companyia del benestar físic, psíquic i social, mostrar la importancia de l’educació física pel desenvolupament integral i integrat en totes les edats, promoure la difusió d’activitats físiques saludables, transmetre els valors que la pràctica de l’activitat física ajuda a potenciar i animar a la societat a adoptar un estil de vida actiu.

Tags:

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menjador
Alexia